Ga naar de tuinhuisjes en blokhutten van HillhoutHillhout tuinhuisjes en blokhutten

Drukgeïmpregneerde tuinhuisjes en blokhutten van PEFC-gecertificeerd hout

 

Een blokhut of tuinhuis geeft extra ruimte. Natuurlijk moet die ruimte wel passen in de woonomgeving. Daarom heeft Hillhout tuinhuizen en blokhutten in diverse stijlen. Ze worden allemaal compleet aangeleverd inclusief grondbalken, dakbedekking en echt glas in de ramen en deuren. Afhankelijk van het model zijn diverse opties zoals dakverankeringsset, dakgootset met regenpijp, zijafdak, bloembak en extra ramen en/of deuren mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
Alle maten zijn circa maten.

 

Drukgeïmpregneerd voor de langste levensduur
De blokhutten, tuinhuisjes en overkappingen van Hillhout worden af fabriek drukgeïmpregneerd geleverd voor een extra lange levensduur. Door de impregnering onder hoge druk beschermd u uw investering. U zult er vele jaren plezier van hebben!
Bovendien spaart u tijd en geld omdat u niet de messing en groef van de balken hoeft te verven of te beitsen voor het in elkaar zetten van uw blokhut of tuinhuisje.

Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut hoeft niet geschilderd of gebeitst te worden. Maar uiteraard kan dat wel als u dat mooier vindt.

Een tuinhuisje of blokhut staat vaak met één of twee zijden dicht bij een schutting, heg of struiken. U kunt hier later niet of slechts zeer moeilijk bij om goed onderhoud te plegen. Het resultaat is dat uw tuinhuisje of blokhut niet zo heel lang mee gaat. Bij een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut hoeft u er niet bij te kunnen voor onderhoud!

Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut heeft verreweg de langste levensduur !  Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut heeft verreweg de langste levensduur !
  Lees meer over het impregneren van tuinhuisjes en blokhutten.

 

Opbouwservice Hillhout
Mogelijk ziet u zelf geen kans om een tuinhuisje, blokhut of overkapping op te bouwen. Vakmensen van Hillhout nemen dit werk snel en deskundig graag voor u uit handen, op een met u afgesproken tijdstip.

Opbouwservice voor tuinhuisjes, blokhutten en overkappingen van Hillhout We gaan er hierbij vanuit dat de bouwplaats goed bereikbaar is en dat eventuele grond-, funderings- en/of bestratingswerkzaamheden gereed zijn zodat de monteurs direct aan de slag kunnen.Volg Hillhout  op Pinterest

 

Ga naar de tuinhuisjes en blokhutten van Hillhout


Terug naar vorige pagina

Bewaren