Hillhout tuinhuisjes, overkapingen, veranda's en tuinmeubilair

Hillhout logo


Zin om je tuin om te toveren in een plek waar je heerlijk kunt relaxen? Of waar je vrienden kunt uitnodigen voor een verrassend buitendiner? Hillhout gunt je graag dat speciale buitengevoel. Daarom staat onze site boordevol ideeën. Laat je inspireren! 

Drukgeïmpregneerde overkappingen van Hillhout

 

Een overkapping geeft extra ruimte. Natuurlijk moet die ruimte wel passen in de woonomgeving. Daarom heeft Hillhout overkapingen in diverse stijlen. Deze overkappingen zijn modulair, u kunt geheel naar wens wanden-elementen plaatsen. Maak uw overkapping geheel of gedeltelijk dicht. Wanden met of zonder deur of raam. 
Alle maten zijn circa maten.

Drukgeïmpregneerd voor de langste levensduur
Overkappingen van Hillhout worden af fabriek drukgeïmpregneerd geleverd voor een extra lange levensduur. Door de impregnering onder hoge druk beschermd u uw investering. U zult er vele jaren plezier van hebben!
Bovendien spaart u tijd en geld omdat u niet de messing en groef van de balken hoeft te verven of te beitsen voor het in elkaar zetten van uw blokhut of tuinhuisje.

Een drukgeïmpregneerd pverkapping hoeft niet geschilderd of gebeitst te worden. Maar uiteraard kan dat wel als u dat mooier vindt.

Een overkapping staat vaak met één of twee zijden dicht bij een schutting, heg of struiken. U kunt hier later niet of slechts zeer moeilijk bij om goed onderhoud te plegen. Het resultaat is dat uw tuinhuisje of blokhut niet zo heel lang mee gaat. Bij een drukgeïmpregneerde toverkapping hoeft u er niet bij te kunnen voor onderhoud!

Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut heeft verreweg de langste levensduur !  Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut heeft verreweg de langste levensduur !
  Lees meer over het impregneren van overkappingen.Ga naar de overkappingen van Hillhout 

Douglas tuinhuizen

De Douglas Excellent tuinhuizen zijn verkrijgbaar in twee varianten, de Melbourne (enkele deur met melkglas) en de Adelaide (dubbele deur). Beide tuinhuizen zijn verkrijgbaar met een luifel van 2, 3, 4 of 5 meter breedte. De douglas tuinhuizen zijn uitgevoerd met duplo verlijmde staanders 14x14 cm, gordingen 4,5x12 cm, boeiplanken 2,8x19,5 cm en wanden van dubbele rhombuspro elen 2,8x13,5 cm (werkend 12,5 cm). Het dak wordt afgewerkt met EPDM-rubberfolie en een aluminium daktrim, inclusief dakdoorvoer met zijuitloop. 

Ga naar de tuinhuizen van HillhoutVolg Hillhout  op Pinterest