Impregneermiddel Impraline Pré-Activ impregneermiddel 2,5 liter

  • Bezorging: 1-3 werkdagen
  • Waterafstotend
  • Gaat houtrot tegen
  • Voor kwast, roller en spuit
  • Droogtijd 24 uur
In stock
SKU
IMP500
€ 22,95 € 18,97

Perfecte kwaliteit. Duurzame, verantwoorde producten zonder nare verfluchten. Ultiem gebruikersgemak. Snel drogend en een verzekering voor jarenlang plezier. Wat we beloven, maken we waar, garanderen we zelfs. Dat kan omdat we onze verven en beitsen al ruim zeventig jaar volledig in eigen huis ontwikkelen, produceren, verpakken en distribueren. Handmatig, op een ambachtelijke manier. Ieder product is uniek en heeft zijn eigen receptuur, die bestaat uit een watergedragen basis, aangevuld met 20 tot 30 verschillende grondstoffen. Goed bewaarde kwaliteitsgeheimen, die onze verftechnici met vakmanschap, kennis en toewijding speciaal voor u produceren.

Impraline Pré-activ

Voor optimale bescherming tegen weer en wind 

Impraline Pre-activ is een kleurloos watergedragen impregneermiddel voor onbehandeld hout, op basis van een natuurlijke, ultra dunne, in water geëmulgeerde olie. Deze unieke olie dringt diep in het hout waardoor vochtindringing voorkomen wordt en de levensduur van hout aanmerkelijk wordt verlengd. Speciaal voor het impregneren (voorbehandelen) van zachte houtsoorten zoals vuren en grenen. Bedoeld voor bovengrondse toepassingen zoals op kozijnen, deuren, rabatdelen, tuinhout, blokhutten, schuren, schuttingen, speelwerktuigen enz.

 

Bij vuren en grenenhout en bij houtconstructies die niet maatvast zijn voor buiten toepassing, wordt het aanbevolen deze eerst met Impraline Pre-Activ te behandelen. Na het impregneren dient het hout verder behandeld te worden. Gebruik hiervoor Restol™ houtolie of een dekkende of transparante verf.

Technische gegevens
Merk Hermadix
Inhoud 2,5 L
Uitstrijkvermogen per liter 8..10 m2 per liter op geschaafd hout en met de kwast aangebracht