Interflex tuinhuisjes en blokhutten

Ga naar de tuinhuisjes en blokhutten van Interflex

Tuinhuisjes en blokhutten van Interflex staan als een huis

Letterlijk gezien de kwaliteit van het hout (onder goed bosbeheer gegroeid en gekapt en hoogwaardig behandeld) van de Interflex-blokhutten. Figuurlijk is het van toepassing op de Interflex gedachte en organisatie; vanaf het moment dat Interflex aanwezig was in deze markt was het doel om een goed product in de markt te zetten, betreffende kwaliteit en prijs, maar ook zeker wat betreft de modellen en stijl. Zo is Interflex langzaam uitgegroeid tot één van de trendzetters in de markt.

De ‘voorlopersfunctie’ maakt dat veel klanten zelfs vragen om Interflex-producten. Achter deze gedachte staat ook een organisatie die, met energie en ideeën (en met de slogan ‘een goede gids loopt voorop’ in het achterhoofd) zorgt voor een zo perfect mogelijk programma, verkoop, leveringen en eventuele nazorg. Het blijft tenslotte mensenwerk en een product uit natuurlijk materiaal.

Als klant krijgt u daardoor de keuze uit een mooi programma, in diverse uitvoeringen mogelijk (blank, geïmpregneerd of gecoat of zelfs helemaal kant-en-klaar naar uw wens.  We maken u de keus zo toch makkelijk? Kwalitatief uitstekend en zeker niet te duur.

DE 5 PLUSPUNTEN VAN INTERFLEX PAVILJOENS

1. Wanden, vloeren en daken 100% uit Noord-Europees vuren hout!

2. Beste prijs/kwaliteit verhouding.

3. Onze overkappingen zijn vernieuwend en origineel in ontwerp en uitvoering.

4. De mogelijkheid om het paviljoen te laten spuiten in de fabriek van Interflex in de door uw gewenste kleur.

5. Vloerplanken altijd in volle lengtes en minimaal 2 cm dik.


Impregneren voor een lange levensduur
De blokhutten, tuinhuisjes en prefab bergingen van Interflex worden blank en onbehandeld geleverd. Zij dienen zo snel mogelijk zowel binnen als buiten zorgvuldig behandeld te worden tegen weersinvloeden.

Dompelimpregneren voor een langere levensduur
Om het u makkelijk te maken kunnen de tuinhuisjes en blokhutten van Interflex door de fabriek voor u geïmpregneerd worden middels de dompelmethode. Het hout krijgt hierbij een groenige kleur.

Dompelgeïmpregneerd hout is echter minder duurzaam dan drukgeïmpregneerd hout.
Wij adviseren dan ook om een dompelgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut binnen 1..1,5 jaar af te werken met verf, beits of Restol Houtolie.
De kosten voor het dompelimpregneren van een tuinhuisje of blokhut van Interflex hangen af van het model en eventuele opties. Neemt contact op met Houtweb voor meer informatie.

Drukimpregneren voor de langste levensduur
Tegen een geringe meerprijs kunnen wij uw blokhut of tuinhuisje voor u impregneren onder hoge druk voor een extra lange levensduur. Bovendien spaart u tijd omdat u niet de messing en groef van de balken hoeft te verven of te beitsen voor het in elkaar zetten van de blokhut of tuinhuisje. Wij impregneren volgens de vacuüm/druk-methode, en uiteraard geheel onder KOMO-keur!
De kosten voor het optionele impregneren onder hoge druk worden bij elk tuinhuisje of blokhut opgegeven bij de opties.

Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut hoeft dus niet geschilderd of gebeitst te worden. Maar uiteraard kan dat wel als u dat mooier vindt.

Een tuinhuisje of blokhut staat vaak met één of twee zijden dicht bij een schutting, heg of struiken. U kunt hier later niet of slechts zeer moeilijk bij om goed onderhoud te plegen. Het resultaat is dat uw tuinhuisje of blokhut niet zo heel lang mee gaat. Bij een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut hoeft u er niet bij te kunnen voor onderhoud!

De aanschaf van een tuinhuisje of blokhut vergt vaak een behoorlijke investering. Door uw tuinhuisje of blokhut onder hoge druk te laten impregneren beschermd u uw investering. U zult vele jaren plezier van uw investering hebben!

Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut heeft verreweg de langste levensduur !  Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut heeft verreweg de langste levensduur !
Wij kunnen vrijwel alle tuinhuisjes, blokhutten en garages onder KOMO-keur voor u onder hoge druk impregneren voor de langste levensduur. Lees meer over het impregneren van tuinhuisjes en blokhutten.

 

Makkelijk te monteren
De blokhutten, tuinhuisjes en bergingen van Interflex worden als bouwpakket geleverd. Uiteraard wordt een uitgebreide opbouwbeschrijving die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat meegeleverd.

 

Hout is een natuurproduct
Elk stuk hout is uniek. Hierdoor ontstaat de natuurlijke uitstraling van hout. Dit betekent dat er onder andere als gevolg van weersinvloeden krimp- en droogscheuren en mogelijk enig maatverschil kan voorkomen. Bijvoorbeeld aan de uiteinden van latten en balken. Dit zijn zogenaamde kopscheuren. Ook kunnen er verkleuringen en harszakken op verschillende plaatsen voorkomen. Een natuurproduct als hout is nooit 100% vormvast. Een bepaalde verdraaiing of kromming die kan ontstaan is een normaal verschijnsel. Uit deze eigenschappen blijkt dat hout 'leeft'. Al deze natuurlijke eigenschappen vormen echter geen probleem voor de opbouw van uw blokhut, tuinhuis of berging. Het geven juist 'warmte' aan dit unieke natuurproduct.

Alle maten zijn circa maten.Volg Interflex  op Pinterest

 

Ga naar de tuinhuisjes en blokhutten van Interflex

Ga naar de overkappingen en prieeltjes van Interflex