Lugarde tuinhuisjes en blokhutten

Ga naar de tuinhuisjes en blokhutten van Lugarde

 

Drukimpregneren voor de langste levensduur
De tuinhusjes, blokhutten, prieeltjes en garages van Lugarde worden blank en onbehandeld geleverd. Tegen een geringe meerprijs kunnen wij deze voor u impregneren onder hoge druk voor een extra lange levensduur. Bovendien spaart u tijd omdat u niet de messing en groef van de balken hoeft te verven of te beitsen voor het in elkaar zetten van de blokhut of tuinhuisje. Wij impregneren volgens de vacuüm/druk-methode, en uiteraard geheel onder KOMO-keur!
De kosten voor het optionele impregneren onder hoge druk worden bij elk tuinhuisje of blokhut opgegeven bij de opties.

Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut hoeft dus niet geschilderd of gebeitst te worden. Maar uiteraard kan dat wel als u dat mooier vindt.

Een tuinhuisje of blokhut staat vaak met één of twee zijden dicht bij een schutting, heg of struiken. U kunt hier later niet of slechts zeer moeilijk bij om goed onderhoud te plegen. Het resultaat is dat uw tuinhuisje of blokhut niet zo heel lang mee gaat. Bij een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut hoeft u er niet bij te kunnen voor onderhoud!

De aanschaf van een tuinhuisje of blokhut vergt vaak een behoorlijke investering. Door het onder hoge druk te laten impregneren beschermd u uw investering. U zult vele jaren plezier van uw investering hebben!

Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut heeft verreweg de langste levensduur !  Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut heeft verreweg de langste levensduur ! 
Wij kunnen vrijwel alle tuinhuisjes, blokhutten en garages onder KOMO-keur voor u onder hoge druk impregneren voor de langste levensduur. Lees meer over het impregneren van tuinhuisjes en blokhutten.

 

Algemeen
De blokhutten kunnen desgewenst ook geleverd worden tot een wanddikte van 68 mm. In de buitenhoeken van alle Lugarde blokhutten wordt gebruik gemaakt van de door Lugarde ontwikkelde molenwiek-kruisverbinding, waardoor de blokhutten volledig wind- en lichtdicht zijn.
Het is mogelijk om de standaard ramen en deuren te vervangen door andere uitvoeringen. Een houten vloer, luifel of veranda behoren eveneens tot de mogelijkheden.
Lugarde heeft de productie volledig in eigen beheer en is flexibel in maatvoering en het realiseren van specifieke wensen. Daarom kan Lugarde zonder problemen maatwerk blokhutten leveren. Deze kunnen gebaseerd zijn op bovenstaande blokhutten maar u kunt ook zelf uw maatwerk blokhut ontwerpen. Graag maken wij aan de hand van een maatschetsje een vrijblijvende offerte voor u.
Neem contact op met Houtweb.nl voor meer informatie.

 


Lugarde modellen worden standaard geleverd inclusief veel extra's, KLIK HIERBelgische klanten
De transportkosten van de geïmpregneerde tuinhuizen en blokhutten van Lugarde gelden zowel voor Nederland als voor België (uitgezonderd de eilanden).

 

Makkelijk te monteren
De tuinhuizen en blokhutten van Lugarde worden als bouwpakket geleverd. Uiteraard wordt een uitgebreide opbouwbeschrijving die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat meegeleverd.

Levering blokhutten van Lugarde is inclusief:

 • beglazing van echt glas
 • drukgeïmpregneerde fundamentbalken
 • chroom beslag (optioneel: messing)

 

Hout is een natuurproduct
Elk stuk hout is uniek. Hierdoor ontstaat de natuurlijke uitstraling van hout. Dit betekent dat er onder andere als gevolg van weersinvloeden krimp- en droogscheuren en mogelijk enig maatverschil kan voorkomen. Bijvoorbeeld aan de uiteinden van latten en balken. Dit zijn zogenaamde kopscheuren. Ook kunnen er verkleuringen en harszakken op verschillende plaatsen voorkomen. Een natuurproduct als hout is nooit 100% vormvast. Een bepaalde verdraaiing of kromming die kan ontstaan is een normaal verschijnsel. Uit deze eigenschappen blijkt dat hout 'leeft'. Al deze natuurlijke eigenschappen vormen echter geen probleem voor de opbouw van uw blokhut, tuinhuis of berging. Het geven juist 'warmte' aan dit unieke natuurproduct.

Alle maten zijn circa maten.

   

Ga naar de prieeltjes van Lugarde
Ga naar de tuinhuisjes en blokhutten van Lugarde


 • Recente zoekopdrachten
 • Douglas+veranda 331
 • wibo+300"+and+3% 1
 • kapschuur 1
 • douglas 5
 • Populaire zoekopdrachten
 • kapschuur 1
 • wibo 300 200
 • exterior 3
 • \"Grus dubbele deur\" 3