OUTDOOR LIVE PRODUCTS VERFSYSTEEM

U kunt er voor kiezen om uw Tuinhuis in een geverfde uitvoering te bestellen. We behandelen uw tuinhuis middels Drywood Woodstain VV. Dit is een watergedragen, semi-fi lmvormend, transparant houtbeschermingsproduct op basis van oliegemodifi ceerde acrylaat hars. De verf dringt diep in het hout, is waterafstotend en vanwege het zijdematte karakter blijft de mooie houtstructuur licht zichtbaar.

De dak schrootjes worden 1-zijdig behandeld en alle wand- en overige delen worden rondom behandeld. Omdat alle bouwdelen al voor montage zijn voorzien van de verfl aag is uw tuinhuis duurzaam beschermd. Een groot voordeel van deze rondom behandeling is de bescherming van de kwetsbare plekken zoals de mes en groef van de wanddelen, de hoekverbindingen en zaagkanten. Hier kunt u na opbouw van het tuinhuis namelijk zelf niet meer bij komen.

De verflaag zorgt voor bescherming tegen schadelijke weersinvloeden, Uv-straling, insecticiden, schimmel en blauwschimmel. U kunt kiezen uit 4 eigentijdse kleurcombinaties, hierbij worden alle wanddelen van uw tuinhuis in de door u gekozen basiskleur gespoten en alle overige onderdelen in crème wit. Zie hiervoor ook de foto’s. Middels deze behandeling is uw tuinhuis voor circa 3 tot 5 jaar beschermd. (Let op : tuinhuisvloeren kunnen niet worden gecoat). Uiteraard dient u de verflaag regelmatig te controleren en schoon te houden.Voor regulier onderhoud kunt u verf nabestellen. Om kleine defecten aan het oppervlak bij de montage te herstellen, hebben wij van elke kleur een 500 cc flacon verf aan het bouwpakket toegevoegd.

Carbon Grey Pigeon Blau Dark Oak Platinum Grey
Carbon Grey
Pigeon Blau Dark Oak Platinum Grey


Deuren, ramen en lijstwerk standaard in créme wit!


Samengevat:

  • 4-zijdig behandeld tuinhuis.
  • 4 kleuren om uit te kiezen.
  • Deuren en ramen rondom gecoat in crème/wit.
  • Gevellijstwerk, afdeklijsten en balkhout 4-zijdig gecoat in crème/wit.
  • Milieuvriendelijk en geurarm verfproduct.
  • Beschutting tegen schadelijke weersinvloeden, Uv-straling, insecticiden, schimmel en blauwschimmel.
  • Meegeleverd : herstelverf 500 cc in alle kleuren.
  • Voor onderhoud is de verf op kleur te bestellen.
  • Tuinhuis vloeren kunnen niet worden gecoat.