Outdoor Life Products tuinhuisjes en blokhutten

Ga naar de tuinhuisjes en blokhutten van Outdoor Life Products

Tuinhuisjes en blokhutten van PEFC-gecertificeerd Noord-Europees vurenhout

 

Algemeen
De blokhutten, tuinhuisjes, prieeltjes en prefab bergingen van Outdoor Life Products worden gemaakt van massief Noord-Europees vurenhout. Alle maten zijn buitenmaten (inclusief de hoekverbindingen). Eventueel afgebeelde raamluiken, bloembakken etc. zijn als optie te bestellen. Ook zijn extra deuren en ramen te bestellen.
Meestal worden houten vloeren los IN de blokhutten en tuinhuisjes gelegd. Bij de blokhutten en tuinhuisjes van Outdoor Life Products wordt echter eerst de vloer gelegd en HIEROP komt de blokhut of het tuinhuisje. Als u geen optionele vloer besteld kunt u de blokhut of het tuinhuisje op optionele fundamentsbalken plaatsen.

De blokhutten, tuinhuisjes en bergingen van Outdoor Life Products worden als bouwpakket geleverd. Uiteraard wordt een uitgebreide opbouwbeschrijving die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat meegeleverd.
Alle maten zijn circa maten.

 

Drukimpregneren voor de langste levensduur
De blokhutten, tuinhuisjes, prefab bergingen en garages van Bear County worden blank en onbehandeld geleverd. Tegen een geringe meerprijs kunnen wij deze voor u impregneren onder hoge druk voor een extra lange levensduur. Bovendien spaart u tijd omdat u niet de messing en groef van de balken hoeft te verven of te beitsen voor het in elkaar zetten van de blokhut of tuinhuisje. Wij impregneren volgens de vacuüm/druk-methode, en uiteraard geheel onder KOMO-keur!
De kosten voor het optionele impregneren onder hoge druk worden bij elk tuinhuisje of blokhut opgegeven bij de opties.

Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut hoeft dus niet geschilderd of gebeitst te worden. Maar uiteraard kan dat wel als u dat mooier vindt.

Een tuinhuisje of blokhut staat vaak met één of twee zijden dicht bij een schutting, heg of struiken. U kunt hier later niet of slechts zeer moeilijk bij om goed onderhoud te plegen. Het resultaat is dat uw tuinhuisje of blokhut niet zo heel lang mee gaat. Bij een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut hoeft u er niet bij te kunnen voor onderhoud!

De aanschaf van een tuinhuisje of blokhut vergt vaak een behoorlijke investering. Door het onder hoge druk te laten impregneren beschermd u uw investering. U zult vele jaren plezier van uw investering hebben!

Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut heeft verreweg de langste levensduur !  Een drukgeïmpregneerd tuinhuisje of blokhut heeft verreweg de langste levensduur !
Wij kunnen vrijwel alle tuinhuisjes, blokhutten en garages onder KOMO-keur voor u onder hoge druk impregneren voor de langste levensduur. Lees meer over het impregneren van tuinhuisjes en blokhutten.

  

Hout is een natuurproduct
Elk stuk hout is uniek. Hierdoor ontstaat de natuurlijke uitstraling van hout. Dit betekent dat er onder andere als gevolg van weersinvloeden krimp- en droogscheuren en mogelijk enig maatverschil kan voorkomen. Bijvoorbeeld aan de uiteinden van latten en balken. Dit zijn zogenaamde kopscheuren. Ook kunnen er verkleuringen en harszakken op verschillende plaatsen voorkomen. Een natuurproduct als hout is nooit 100% vormvast. Een bepaalde verdraaiing of kromming die kan ontstaan is een normaal verschijnsel. Uit deze eigenschappen blijkt dat hout 'leeft'. Al deze natuurlijke eigenschappen vormen echter geen probleem voor de opbouw van uw blokhut, tuinhuis of berging. Het geven juist 'warmte' aan dit unieke natuurproduct.
Alle maten zijn circa maten.

 

Belgische klanten
De transportkosten van de tuinhuisjes en blokhutten van Outdoor Life Products gelden zowel voor Nederland als voor België (uitgezonderd de eilanden).

 

Ga naar de tuinhuisjes en blokhutten van Outdoor Life Products
Ga naar de garages van Outdoor Life Products


  • Recente zoekopdrachten
  • zwee 2
  • Restol+Bruin+naturel 285
  • kapschuur 2
  • Douglas+veranda 331
  • Populaire zoekopdrachten
  • kapschuur 2
  • wibo 300 200
  • exterior 3
  • \"Grus dubbele deur\" 3